Feestavond

Over dit evenement

Categorie
Algemeen
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
18 nov. 2023 19:00 - 23:00
Locatie
“Beej Toeën”

De jaarlijkse feestavond van ons gilde wordt dit jaar georganiseerd door de wijncommissie. De feestavond vindt plaats “Beej Toën“ in Grubbenvorst (voorheen de Vonkel) op zaterdag 18 november en alle leden en hun partners zijn van harte welkom. Traditiegetrouw worden de bokalen voor de beste bier- , likeur- en wijnmaker uitgereikt evenals de diploma's voor de nieuwe gezellen en meesters bij de bier- en wijngroep.

De zaal gaat open om 19h00 en ieder wordt ontvangen met een glas prosecco en een hapje. Daarna gaan we genieten van onze eigen gemaakte bieren, likeurtjes en wijnen. Neem dus wat lekkers mee! Daarnaast vragen wij ieder om zijn eigen bier-, wijn en of likeurglas mee te brengen. Het is niet toegestaan eigen frisdrank mee te brengen. Op de avond wordt gezorgd voor frisdrank zoals gewoon en bruisend water. Ook de mensen met een stevige honger worden niet vergeten. Een goed verzorgd buffet zal klaar worden gezet, waarvan om 19h30 de soep wordt uitgeserveerd. Na 20h00 zat de PCB Sixties Band optreden tot 24h00. Dat optreden zal worden onderbroken door enkele pauzes, waarin onze deken Cees Kooijman de oorkondes en diploma’s uitreikt.

Deze avond is gratis voor leden en kost €25,- voor niet-leden. In verband met het buffet is het nodig om je aan te melden voor de avond. Dat kan middels de groene knop 'Tickets kopen' aan de linkerzijde. Graag opgeven voor maandag 13 november. Indien een eigen bijdrage van toepassing is dan verzoeken wij om deze over te maken op de bankrekening van het Gilde Dionysos: NL59RABO01236.52.944.

Vanaf 19h00 is iedereen welkom en staat de prosecco koud.

Wij zien jullie graag allemaal op 18 november.

De wijncommissie,

Dexter, Jo en Loek

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren