Nieuws

Cursus beginnend wijnmaker

Cursus beginnend wijnmaker

Wie zelf wijn wil leren maken volgens het aloude principe leerling-gezel-meester of alleen maar wat diepere kennis wil opdoen over het maken van wijn, die kan een cursus volgen bij het gilde Dionysos. Aan de hand van een cursusboek worden de cursisten op ontspannende wijze de eerste beginselen bijgebracht. Na het volgen van deze beginnerscursus is de leerling in staat om op gerichte wijze wijn te maken van allerlei soorten vruchten.

Er wordt in 2023 slechts één cursus zelf wijn maken gegeven en het aantal plaatsen is beperkt (maximaal 16). De opleiding wordt gegeven in de avonduren op zes opeenvolgende woensdagavonden, te beginnen op 20 september in het streekmuseum De Locht in Melderslo. De cursuskosten, waarin de cursus, het cursusboek en het lidmaatschap van Dionysos tot het eind van 2023 zijn inbegrepen, bedragen €67,50 (voor leden van Dionysos kost de cursus €32,50). Lidmaatschap van Dionysos geeft je het recht tot deelneming aan alle activiteiten van Dionysos.

Voor inlichtingen kan men terecht op de website van het gilde : www.gildedionysos.nl of bij cursusleider Loek Faessen via loekmh.faessen@home.nl of telefonisch 0613202634. Het aanmelden voor de cursus wordt rechtstreeks gedaan bij de penningmeester van het gilde penningmeester@gildedionysos.nl.

Let op: aangemeld ben je pas als het cursusgeld door de penningmeester is ontvangen.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren