Nieuws

In memoriam

In de afgelopen periode hebben wij afscheid moeten nemen van drie leden:

Sjaak van Meijel - 30 maart 2020

Sjaak was een plezierige, enthousiaste en actieve bierbrouwer die we zeker gaan missen. Sjaak was al enige tijd ziek maar dit overlijden kwam toch onverwacht. Hij was pas 58 jaar. Wij wensen Ine, de kinderen en de hele familie heel veel sterkte met dit verlies.

Hay Janssen - 4 april 2020

Hay was een hartelijke, gezellige, gedreven en goede wijnmaker. Hij was lid vanaf het eerste jaar van ons gilde. Hij heeft vele jaren als lid van onze toenmalige activiteiten commissie vele mooie en drukbezochte bijeenkomsten voor onze leden mede georganiseerd. Hij heeft als meester wijnmaker ook vele nieuwe meesters opgeleid. Hij had tal van tegenvallers, die o.a. te maken hadden met zijn knieën, waardoor hij minder naar de bijeenkomsten van Dionysos kon komen. Een plotseling en snel verlopende ziekte maakte dat er nauwelijks afscheid te nemen was. Zijn dochter Annette Engels zet zijn wijngaard voort. We wensen Door en familie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Thei Deters - 17 juni 2020

Theo was heel lang lid en heeft veel voor onze club gedaan. Theo was met hart en ziel betrokken bij het wel en wee van het gilde. Hij was er altijd, samen met Jo, bij al de activiteiten, of het nou een proeverij was, een feestavond of een fietstocht. Hij was een graag gezien persoon, had altijd goede zin. Een man die aardig en meelevend zeker bijdroeg aan de gezelligheid van de dag of avond. Wij wensen zijn familie veel sterkte met dit verlies.

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren