Nieuws

ONK2023 & Bierfestival de Locht

ONK2023 & Bierfestival de Locht

In het weekend van 3 en 4 juni organiseert Gilde Dionysos een bierfestival op locatie bij Openluchtmuseum de Locht. Het is een bijzonder bierfestival, want op zaterdag 3 juni wordt de uitslag bekend gemaakt van de Open Nederlandse Kampioenschappen amateur bierbrouwen (ONK 2023). 

Onder het genot van lekker eten en livemuziek zijn er tientallen speciaal bieren te proeven. Ook komt Hertog Jan met een mobiele proefbrouwerij ter plekke bierbrouwen. Daarnaast zijn op zaterdag lezingen voor bierbrouwers over het brouwproces. Op zondag is er speciale aandacht voor de ambachten bij Openluchtmuseum de Locht. 

De toegangsprijs voor het bierfestival is 12,50 euro. Hiervoor ontvang je een proefglas, 3 muntjes en heb je ook toegang tot het museum. Het is ook mogelijk om alleen het museum te bezoeken voor de normale toegangsprijs. Dit geldt ook voor kinderen onder de 18 jaar, aan wie uiteraard geen alcohol zal worden geschonken.  

Tijdens het bierfestival is er een gratis busverbinding van en naar Openluchtmuseum de Locht en de stations Venray en Horst-Sevenum.

Meer informatie bierfestival:
info@onk2023.nl / www.onk2023.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren